INVISIO Q7 kåres til “Best of CES” af LAPTOP Magazine og “Best of CES” finalist af CNET - In Danish

14 January 2008 · Press Release

København, d. 14. januar, 2008 - Nextlinks nye headset INVISIO Q7 blev ved årets CES-messe i Las Vegas valgt som “Best of CES Cell phone Accessory” af det amerikanske tidsskrift LAPTOP Magazine. Og INVISIO Q7 blev også valgt som finalist af CNET til “Best of CES” i kategorien “Mobiltelefoner og Smartphones.” I finalen kom INVISIO Q7 på en flot andenplads efter Motorolas nye telefon ROKR E8.

CES – Consumer Electronics Show – er verdens største messe for forbrugerelektronik og blev afholdt d. 7.-10. januar i Las Vegas. Over 2700 virksomheder udstiller deres produkter på messen. I 2007 blev Nextlinks headset INVISIO Q7 blev belønnet med en “Innovation Honouree Award”, da headsettet blev lanceret til CES-messen i 2007.

”Vi er overvældede og meget stolte over den store opmærksomhed, som vores nye headset INVISIO Q7 har fået både fra medierne og forbrugerne under CES-messen,” siger Lars Højgård Hansen, CEO i Nextlink. “Priserne og anerkendelsen, vi har fået fra LAPTOP Magazine og CNET, bliver kun givet til meget få produkter ud af de mange tusinde, der bliver fremvist på CES, så det er en stor ære at blive nomineret – og en endnu større ære at vinde,” siger Højgård Hansen

Mere information om prisen fra LAPTOP Magazine kan findes her:
http://ces.laptopmag.com/category/best-of-ces

Mere information om CNETs nominering kan findes her:
http://ces.cnet.com/best-of-ces/

Om INVISIO Q7:
INVISIO Q7 fra Nextlink er virksomhedens første Bluetooth® headset til forbrugere, der benytter den patenterede Bone Conduction Technology, som oprindeligt blev udviklet til de krævende forhold som militærets og politiets specialstyrker arbejder under.

Nextlinks Bone Conduction Technology sikrer en krystalklar kommunikation med en mikrofon, der er en integreret del af headsettet. Når headsettet er i øret, opfanger mikrofonen vibrationer i kæbebenet.

Fordi vibrationerne ikke passerer gennem luften, bliver baggrundsstøj effektivt elimineret, og det tillader brugeren at kommunikere i støjfyldte omgivelser. Det betyder også, at Q7 kan opfange selv hvisken i mere stille omgivelser.

Nextlinks teknologi kombineres med en gennemtestet, digital signalbehandling for at fjerne støj og rumklang og give den klareste kommunikation endnu set med et Bluetooth® headset.

For mere information se www.invisioheadsets.com

Attachment

Press releases

INVISIO announces seamless wireless comms capability to their intercom system

17 June 2024

Investor Relations

Non-regulatory

Report from Annual General Meeting 2024 in INVISIO

08 May 2024

Investor Relations

Regulatory

INVISIO Interim Report January-March 2024: A strong start to the year

07 May 2024

Investor Relations

Regulatory

Report

Calendar

Interim Report January - June 2024

July 19, 2024

Interim Report January - September 2024

October 24, 2024

Year-end Bulletin 2024

February 13, 2025

All events

IR-contact

Michael Peterson

Michael Peterson

Director Investor Relations & Corporate Communications
Scroll to top